Cum atragi prosperitatea – Eveniment

-Vreau sa traiesc?
-Cum vreau sa fie viata mea?
-Ce inseamna abudenta pentru mine?
-Ce am invatat de la altii despre saracie si bogatie?
-Cum ar fi daca as descoperi ca exista niste coduri ale abundentei in ADN-ul meu pe care le folosesc sau le resping in fiecare zi?
-Care sunt darurile mele primare?
-Care sunt capcanele umbrelor mele primare?
-Ce inseamna sa radiez lumina sau sa am privirea stinsa intr-o resemnare adanca?
-Exista un scop al vietii mele?
-Care este el?
-Cum atrag tot ce mi se intampla si cum pot atrage altceva?
-Care sunt cele trei inteligente specifice mie?
-Ce inseamna IQ, EQ si SQ?
-Care este miezul fiintei mele si cum a fost el ranit printr-o rana sacra?
-Care este vocatia mea?
-Ce inseamna sa imi iau locul care mi se cuvine in lineajul meu interpersonal?
-Care este brand-ul meu personal?
-Ce inseamna salturile evolutive ale constiintei in corp?

 

La toate aceste intrebari precum si la multe altele vom primi raspunsuri si constientizari in seria de ateliere – Matricea Prosperitatii.

Matricea Prosperitatii este un concept – workshop inspirational conceput si inspirat din mai multe corpuri de cunoastere cum ar fi: Psihologia, Analiza Tranzactionala, Cheile Genelor, I-Ching, Human Design.

Prima editie a fost un succes printre participanti si a condus la ideea reluarii seminariilor prin editia a II-a.

Seria de seminarii din cadrul Matricii Prosperitatii presupune 4 parti:
-Prima parte – Profilul Hologenetic
-A doua parte – Rana Sacra si cele 7 Sigilii
-A treia parte – Copilul Interior si cele 20 de frici
-A patra parte – Metagrup de Proiect Personal de Prosperitate.

Fiecare parte este independenta si desi are abordari diferite are acelasi target – Prosperitatea.
Fiecare participant poate parcurge prima parte, a doua, a treia sau toate cele patru parti.

Prima parte este compusa din 14 ateliere de lucru online de 3 ore, in fiecare joi intre 18:30-22:00 si este.dedicata Proflilul Hologenetic.
Profilul Hologenetic este un imprint de frecvente specifice ale Universului in ADN-ul nostru din momentul conceperii pana la nastere.
Acest imprint functioneaza ulterior ca o matrice fractala care se multiplica si care ne guverneaza gandirea, emotiile si corpul.
Cu totii ne dorim constient sau inconstient prosperitatea dar nu toti stim ca prosperitatea poate aduce si mai multa suferinta atunci cand o cladim pe rani interne.
De aceea, este foarte benefic sa devenim constienti de darurile noastre primare dar si de cum sa le folosim in vietile noastre.

Profilul Hologenetic contine trei secvente care vor fi abordate pe larg in atelier.
-Prima secventa este Secventa de Activare care presupune constientizarea darurilor si umbrelor primare personale ascunse in ADN-ul nostru.
-A doua secventa este Secventa Venus in care vom afla despre cum putem atrage in viata noastra relatii benefice si cum ne deschidem inima in aceste relatii.
-A treia secventa este Secventa Perla in care aflam ce este prosperitatea autentica si care sunt uneltele proprii de activare a ei.

Workshop-ul este sustinut de Daniel Bora, psiholog, psihoterapeut, pasionat de Cheile Genelor si Human Design, si prezinta o perspectiva simpla dar multidimensionala de abordare a conceptului de prosperitate din punct de vedere psihologic, uman si spiritual.

BONUS!

Fiecare participant va primi o sedinta gratuita unu la unu de 30 min, online pentru a ne cunoaste, a putea raspunde la intrebari suplimentare si a clarifica un obiectiv personal de participare.

Tarife participare si reduceri:

1.100 ron/atelier x 14 ateliere– daca se plateste dupa fiecare atelier

2.2×600=1200 ron total – reducere 15% daca se plateste in doua transe la interval de cel mult o luna de la inceperea seminarului

3.1000 ronreducere 30% – daca se plateste intr-o singura transa la inceput

Detalii suplimentare:
E-mail: templarconsulting@yahoo.com
Tel/Whatsapp: 0745.066.747

Cateva feedback-uri are participantilor la editia anterioara a Matricei Prosperitatii:

Pentru mine acest atelier a fost o calatorie revelatoare de autocunoastere si transformare, am descoperit cheie cu cheie cum functioneaza sistemul meu intern si cum sa transcend umbrele / frecventele joase catre cele inalte, prin constientizare si acceptare a fricilor si darurilor mele. Obiectivitate asupra legilor mele de functionare dar si ale universului, un manual de instructiuni de baza pentru cele mai profunde, tumultoase trairi interioare, aceasta simt ca este cea mai valoroasa achizitie pe viata pentru mine si cei din jurul meu”.
Andreea, 40, Bucuresti

“Pentru mine profilul hologenetic este cea mai eficienta metoda de auto-cunoastere. Practic esti fata in fata cu tine cu tot ce e bine sau mai putin bine in tine. Nu mai poti fugi de tine si nici nu mai poti da vina pe altii pt tot ce se intampla in viata ta. Totul este scris in ADN-ul tau si se potriveste al naibii de bine. Cu fiecare cheie pe care o descoperi ai acele ‘aha-uri’ care te vor ajuta sa schimbi lucrurile si sa devii un om mai constient de tine si mai resposabil in propria viata”.
Nicoleta, 40, Bucuresti

“Atelierul a fost si este o adevarata binecuvantare pentru mine.
O incursiune in interiorul meu, scufundare si ridicare la suprafata, care mi-a oferit abilitati multiple:
• de a constientiza, a-mi recunoaste si trai emotiile prin imbratisarea acestora,
• a-mi deschide inima catre mine, ceilalti si tot, totul fiind o creatie minunata si perfecta,
• de a intelege scopul vietii mele, menirea mea pe pamant, avand posibilitatea de a deveni cea mai buna versiune a mea,
• a-mi privi viata cu bucurie, detasat si echilibrat.
Am invatat sa nu mai caut in exterior, ci in interior si am aflat ca totul e acolo. Tot ce am nevoie.
Multumesc, sunt recunoscatoare!”
Lucretia, 42, Bucuresti

“Pentru mine profilul hologenetic a fost și este o călătorie fascinantă și minunată prin străfundurile ființei mele, o călătorie care mă pune față în față cu cine sunt, cu rănile mele, cu fricile mele, care mă ajută să mă accept si iubesc așa cum sunt, să relaționez cu blândețe, compasiune și iubire, atât cu mine însămi, cât și cu ceilalți.
Iubesc Cheile Genelor atât de mult încât doresc să aprofundez această cunoaștere și să o folosesc pentru a ajuta la rândul meu pe alții să-și descopere geniul/eroul ce “doarme” în ei, precum și acea putere interioară care să-i ajute să-l manifeste cu curaj și înțelepciune.
Daniel, îți mulțumesc din suflet pentru această călătorie către sine, atât de minunată și revelatoare pentru toată ființa mea”.
Ema, 42, Bucuresti

“Salut! Când mi-ai propus sa dau un feedback m-am simțit onorat si îmi treceau prin minte o grămadă de gânduri, legate de acest subiect. Cred ca putem sa scriu o broșurica. Am stat puțin sa cuget și am decis sa nu las mintea sa dicteze. Am vrut sa simt ce a adus în mine acest curs. A copt ceva pana pe la 4 și ceva a. m., când m-am trezit brusc din somn cu aceasta combinație de gând și simțire.
Cursul este un instrument care îți dă posibilitatea sa descoperi o fărâmă din cine ești și o cale spre cine poți sa fi. Totul depinde de tine!
Nu îmi aduc aminte sa fi citit undeva, ceea ce am scris mai inainte, dar am redat exact ceea ce am simțit.
Cu recunoștință!”.
Adrian, 57, Bucuresti

Pentru informatii preliminare despre corpurile de cunoastere ce vor fi folosite se pot consulta site-urile:
www.genekeys.com
https://www.jovianarchive.com/Human_Design/What_is_it