Matricea devenirii

Matricea Devenirii este un atelier transformational, un concept inspirat din mai multe sisteme complementare de cunoastere: Psihologie, Analiza Tranzactionala, Cheile Genelor, I-Ching, Human Design.

COSTURI  PARTICIPARE

100 lei/sesiune X 14 sesiuni (plata integrala sau dupa fiecare sesiune)

DESCRIERE

Vremurile pe care le traversam aduc la suprafata, acum mai mult ca oricand, intrebari fundamentale ale constiintei oamenilor:

“Cine sunt eu?”
“Care este scopul vietii mele?”

precum si sentimentul adanc, interior, ca ceva trebuie sa se schimbe pentru a ajunge la adevarata bunastare interioara si prosperitate.

Nu stii cu certitudine cum anume trebuie sa se schimbe viata ta, dar daca simti ca doresti sa iti atingi potentialul, sa iti aduci contributia prin darurile tale unice, iar viata ta fie o calatorie spre prosperitate si spre implinirea scopului pentru care ai venit pe Pamant, seria de ateliere Matricea Devenirii este o cale.

Atelierul este sustinut de Daniel Bora, psiholog, psihoterapeut, pasionat de Cheile Genelor si Human Design, si prezinta o perspectiva simpla, dar multidimensionala de abordare a conceptului de Devenire din punct de vedere psihologic, uman si spiritual.

De-a lungul celor 14 sesiuni ale primului modul al atelierului Matricea Devenirii vei descoperi:

– Harta si darurile unice cu care ai venit pe aceasta planeta
– Calea catre implinirea scopului vietii
– Taramul relatiilor, ca permanent izvor de gratie si energie
– Entuziasmul indeplinirii vocatiei tale si atingerii prosperitatii autentice.

Matricea Devenirii este un atelier experiential, in care Daniel Bora, aduce experienta sa de psiholog si psihoterapeut, imbogatind intr-o maniera unica si personala, cunoasterea profunda si fabuloasa a fiecarui destin uman, decodata de Cheilor Genelor a lui Richard Rudd.

Devenirea, ca mijloc de transformare a vietii, inseamna identificarea Darurilor unice ale fiecaruia dintre noi si transmutarea umbrelor, pentru a trai la un nivel al frecventelor superioare, intr-un spatiu in care viata isi atinge cu adevarat scopul.

Plecand de la conceptul de Umbra definit si utilizat in psihologie de marele Carl Jung si pana la intelegerea reactiilor umane ale functionarii la nivel de Umbra, psihologul Daniel Bora te ghideaza cu blandete, experienta si cunoastere spre revelarea si manifestarea Darurilor tale unice, ca mod de a trai experienta transformarii vietii tale.

Metafora transformarii vietii in viziunea lui Daniel este:
„Viata este asemenea unui rau. Poti inota pe fundul raului, unde apa e plina de mal, alge si pietre, nu ai prea multa vizibilitate in jur, sunt alti pesti rapitori de care trebuie sa te feresti, sau cu care trebuie sa te lupti. Sau, poti inota la mijlocul adancimii raului, unde apa devine transparenta si clara, curentul raului te ajuta si te poarta spre destinatia dorita. Daca ajungi mai sus, spre suprafata raului, ai parte de o experienta transformatoare, esti la granita intre doua lumi, tu si raul devenind un tot unitar, iar soarele te incarca de energie, putand sa faci chiar marele pas de metamorfoza completa spre alte dimensiuni. Fiecare dintre functonarile de mai sus, sunt moduri de a ne trai viata, cu mai putina sau mai multa usurinta, armonie si sens. Avem in ADN-ul nostru Darurile noastre unice, semintele care pot rodi fructele unei vieti prospere.”

Fiecare doritor de a participa la grup va primi o sedinta individuala de 30 min, online, pentru a ne cunoaste, a putea raspunde la intrebari suplimentare si a clarifica un obiectiv personal de participare.

In primul modul al atelierului – „Profilul Hologenetic”, vei primi raspunsuri si constientizari la intrebarile de mai jos precum si la multe altele

-Cum vreau sa arate viata mea?

-Ce inseamna sa radiez lumina, sau dimpotriva, sa am privirea stinsa intr-o resemnare adanca?

-Cum ar fi daca as descoperi ca exista niste coduri ale abundentei in ADN-ul meu, pe care le folosesc sau le resping in fiecare zi?

-Care sunt darurile mele primare?

-Care sunt capcanele umbrelor mele primare?

-Ce inseamna abundenta pentru mine?

-Ce am invatat de la altii despre saracie si bogatie?

-Care este scopul vietii mele?

-Cum atrag tot ce mi se intampla si cum pot schimba asta?

-Care sunt cele trei inteligente specifice mie?

-Ce inseamna IQ, EQ si SQ?

-Care este nucleul fiintei mele si cum a fost el ranit printr-o rana sacra?

-Care este vocatia mea?

-Ce inseamna sa imi iau locul care mi se cuvine in lineajul meu interpersonal?

-Care este brand-ul meu personal?

-Ce inseamna salturile evolutive ale constiintei in corp?

Profilul Hologenetic este un imprint de frecvente specifice ale Universului in ADN-ul nostru din momentul conceperii noastre, pana la nastere.
El este adus si oferit lumii prin inspiratia lui Richard Rudd, intr-o lucrare profunda numita Cheile Genelor.
Acest imprint functioneaza in viata fiecaruia dintre noi, ca o matrice fractala care se multiplica si care ne guverneaza gandirea, emotiile si corpul.
Cu totii ne dorim constient sau inconstient prosperitatea, dar nu toti stim ca prosperitatea poate aduce si mai multa suferinta atunci cand o cladim pe rani interne.
De aceea, este benefic sa devenim constienti de darurile noastre primare, dar si de cum sa le folosim in vietile noastre.

Profilul Hologenetic contine trei secvente care vor fi abordate pe larg in atelier.

Prima secventa este Secventa de Activare, care presupune constientizarea darurilor si umbrelor primare personale ascunse in ADN-ul nostru.

A doua secventa este Secventa Venus, in care vom afla despre cum putem atrage in viata noastra relatii benefice si cum ne deschidem inima in aceste relatii.

A treia secventa este Secventa Perla, in care aflam ce este prosperitatea autentica si care sunt uneltele proprii de activare a ei.

Primul modul – Profilul Hologenetic este compus din 14 ateliere de lucru online de 3 ore, in fiecare joi, intre 18:30-21:30.

DETALII SUPLIMENTARE:
Daniel Bora, psiholog, psihoterapeut
E-mail: templarconsulting@yahoo.com
Tel/Whatsapp: 0745.066.747

Pentru informatii preliminare despre corpurile de cunoastere ce vor fi folosite se pot consulta si site-urile:
www.genekeys.com
https://www.jovianarchive.com/Human_Design/What_is_it

ALTE DETALII:
Seria de ateliere din cadrul Matricii Devenirii este formata din 4 module:

Primul modul – Profilul Hologenetic

al 2 lea modul – Rana Sacra si cele 7 Sigilii

al 3 lea modul – Copilul Interior si cele 20 de frici

al 4 lea modul – Metagrup de Proiect Personal de Prosperitate.

Fiecare modul este independent si are acelasi target – Devenirea, dar cu abordari diferite.
Fiecare participant poate parcurge cate un modul, sau toate cele patru.

FEEDBACK-URI ALE PARTICIPANTILOR la editiile anterioare ale Matricei Devenirii:

“In ultimii ani, am constientizat ca pentru mine a devenit esential sa fac ceva pentru sufletul meu, pentru cresterea mea si pentru a da mai mult sens vietii mele.
Acest „ceva” a imbracat multe forme si adunat multe experiente si cunoastere, toate m-au imbogatit si m-au condus catre ceea ce sunt azi.

Cea mai recenta experienta – workshopul condus de Daniel a fost pentru mine o experienta transformatoare!
A fost un drum revelator catre mine insami, un mod uimitor de a ma redescoperi si de a intelege viata mea dintr-o alta perspectiva. Este ca si cum ti-ai vedea filmul vietii intr-o alta interpretare, tu fiind, desigur, eroul principal.

Acest workshop e un drum cu multiple sensuri, o incursiune uimitoare in trecut, ce mi-a conferit o alta intelegere si integrare a experientelor si emotiilor traite, o abordare unificatoare a pieselor puzzle-ului ce formeaza prezentul, cat si instrumentul care iti poate schimba viata si viitorul.

“Daniel este un ghid extraordinar, care reuseste sa iti dea acea alta perspectiva de care ai nevoie, acea esenta de cunoastere, ce determina adevarate transformari interioare pe calea catre lumina ce ai venit sa fii.
Daniel integreaza si decodifica emotii si cunostere intr-o maniera profunda, cu blandete si intelegere a comportamentului uman, astfel incat acest workshop devine o experienta pe care o recomand tuturor celor care cauta raspunsuri despre ei insisi si scopul vietii lor.
O alta cale de cunoastere a fost pentru mine si grupul minunat in care am lucrat! A fost uimitor sa inteleg ca fiecare dintre participanti ma reflecta intr-un anumit mod, ca o oglinda, fiecare contributie a membrilor grupului mi-a adus noi perspective, noi emotii si constientizari impartasite, pentru evolutie si transformare!
Multumesc, Daniel!”
Andreea, 50, Bucuresti

“Călătoria mea către mine a început de mult. Am făcut multe cursuri, seminarii, călătorii dar nici o metoda nu a avut impactul pe care l-a avut cursul sustinut de Daniel. Răbdarea, claritatea, intuiția lui m-au ajutat atât pe mine cât și întregul grup. 14 săptămâni minunate in care m-am descoperit pe mine dar și cercul magic in care am lucrat in acest timp. Mulțumesc Daniel pentru experiența minunata!”
Lacramioara, 51, Bucuresti

“Acest curs este ca o calatorie a ta cu tine, in care cu fiecare moment te descoperi si redescoperi. Experimentezi trairi, emotii si sentimente trecute, prezente, chiar viitoare!! Daniel este un ghid maiastru dar munca este a ta!! Cursul este WOW iar rezultatele sunt pe masura!! ”
Nicoleta, 51, Bucuresti

“Acest curs a fost o calatorie multidimensionala, provocatoare dar si extrem de interesanta si semnificativa. Ajutata de Daniel si sustinuta de colegii de grup, mi-am permis sa ma relaxez, sa fiu prezenta, sa ma reconectez cu corpul meu si cu durerile si traumele trecutului, sa-mi ascult emotiile, vocile interioare, sa identific o parte din gandurile compulsive si limitarile pe care acestea le aduc.

Am incredere ca am facut niste pasi in directia autocunoasterii si a unei mai bune pozitionari in raport cu mine, cu oamenii si cu viata. Deja rezultatele incep sa apara in realitatea concreta.

In plus, cu aceasta ocazie am cunoscut oameni minunati iar atmosfera creata in grup a fost reconfortanta si stimulatoare.

Multumesc mult tuturor pentru aceasta experienta si o recomand cu entuziasm celor care simt o chemare catre acest curs!”
Raluca, 51, Bucuresti

“M-am întrebat ce a însemnat pentru mine cursul?.Am realizat ca tocmai am învățat sa utilizez un instrument de autocunoaștere care m-a comutat din paradigma lui “ce mă fac?” și “de ce mie?” in simplitatea lui “cine sunt si ce aș putea deveni”…Drumul către mine poate fi unul anevoios, dar am văzut la facilitator blândețe, răbdare si ascultare și am înțeles că perseverența si onestitatea imi vor facilita progresul. Deja au inceput mici modificari in viața mea si sunt bucuroasă că am făcut un pas spre o perspectivă de nebănuit. Mulțumesc cu toată inima!”
Voichita, 51, Bucuresti

“Bun gasit tuturor celor ce citesc aceste randuri!
Greu de pus in cateva cuvinte ceea ce inseamna o calatorie prin Cheile Genelor!
E chiar o poveste reala cu “a fost” si cu “mai este” unde totul incepe cu o invitatie inspirata si frumoasa, urmata de dorinta si curajul de a face o calatorie de redescoperire personala.
Este un parcurs initiatic prin taramuri interioare, printre umbre si rani, balauri si fantome ale trecutului ce asteapta sa fie vazute, scoase la lumina si imbratisate, in care stau ascunse si acoperite asteptand sa fie regasite nestemate, darurile, intelepciunea si iubirea cu care am venit inzestrati sa fim si sa facem in aceasta viata, intr-un mod autentic.
Un adevarat Rollercoaster mitic catre dimensiuni interioare profunde. Totul se desfasoara intr-un spatiu creat, de siguranta absoluta.
In tot acest parcurs primiti cunoastere, ghidare si sustinere de la un om daruit, cu multa maiestrie si intelepciune, responsabilitate, rabdare si pasiune tot ceea ce face.
Luati bilet, tineti-va bine si bucurat-va de calatoria catre cine sunteti cu adevarat, catre lumina interioara!
Eu multumesc pentru onoarea de a parcurge acest curs, alaturi de oameni frumosi care construiesc viata! ”
Alice, 45, Bucuresti

“Pentru mine acest atelier a fost o calatorie revelatoare de autocunoastere si transformare, am descoperit cheie cu cheie cum functioneaza sistemul meu intern si cum sa transcend umbrele / frecventele joase catre cele inalte, prin constientizare si acceptare a fricilor si darurilor mele. Obiectivitate asupra legilor mele de functionare dar si ale universului, un manual de instructiuni de baza pentru cele mai profunde, tumultoase trairi interioare, aceasta simt ca este cea mai valoroasa achizitie pe viata pentru mine si cei din jurul meu”.
Andreea, 40, Bucuresti

“Pentru mine profilul hologenetic este cea mai eficienta metoda de auto-cunoastere. Practic esti fata in fata cu tine cu tot ce e bine sau mai putin bine in tine. Nu mai poti fugi de tine si nici nu mai poti da vina pe altii pentru tot ce se intampla in viata ta. Totul este scris in ADN-ul tau si se potriveste al naibii de bine. Cu fiecare cheie pe care o descoperi ai acele ‘aha-uri’ care te vor ajuta sa schimbi lucrurile si sa devii un om mai constient de tine si mai responsabil in propria viata”.
Nicoleta, 40, Bucuresti

“Atelierul a fost si este o adevarata binecuvantare pentru mine.
O incursiune in interiorul meu, scufundare si ridicare la suprafata, care mi-a oferit abilitati multiple:
• de a constientiza, a-mi recunoaste si trai emotiile prin imbratisarea acestora,
• a-mi deschide inima catre mine, ceilalti si tot, totul fiind o creatie minunata si perfecta,
• de a intelege scopul vietii mele, menirea mea pe pamant, avand posibilitatea de a deveni cea mai buna versiune a mea,
• a-mi privi viata cu bucurie, detasat si echilibrat.
Am invatat sa nu mai caut in exterior, ci in interior si am aflat ca totul e acolo. Tot ce am nevoie.
Multumesc, sunt recunoscatoare!”
Lucretia, 42, Bucuresti

“Pentru mine profilul hologenetic a fost și este o călătorie fascinantă și minunată prin străfundurile ființei mele, o călătorie care mă pune față în față cu cine sunt, cu rănile mele, cu fricile mele, care mă ajută să mă accept si iubesc așa cum sunt, să relaționez cu blândețe, compasiune și iubire, atât cu mine însămi, cât și cu ceilalți.
Iubesc Cheile Genelor atât de mult, încât doresc să aprofundez această cunoaștere și să o folosesc pentru a ajuta la rândul meu pe alții să-și descopere geniul/eroul ce “doarme” în ei, precum și acea putere interioară care să-i ajute să-l manifeste cu curaj și înțelepciune.
Daniel, îți mulțumesc din suflet pentru această călătorie către sine, atât de minunată și revelatoare pentru toată ființa mea”.
Ema, 42, Bucuresti

“Salut! Când mi-ai propus sa dau un feedback m-am simțit onorat si îmi treceau prin minte o grămadă de gânduri, legate de acest subiect. Cred ca putem sa scriu o broșurica. Am stat puțin sa cuget și am decis sa nu las mintea sa dicteze. Am vrut sa simt ce a adus în mine acest curs. A copt ceva pana pe la 4 și ceva a. m., când m-am trezit brusc din somn cu aceasta combinație de gând și simțire.
Cursul este un instrument care îți dă posibilitatea sa descoperi o fărâmă din cine ești și o cale spre cine poți sa fi. Totul depinde de tine!
Nu îmi aduc aminte sa fi citit undeva, ceea ce am scris mai inainte, dar am redat exact ceea ce am simțit.
Cu recunoștință!”.
Adrian, 57, Bucuresti